Dies de pluja

A inicis de Setembre em vaig apuntar al Curs d’Iniciació a Jardineria, i més endavant al Curs Pràctic Bàsic. Volia aprendre a tenir millor cura de les meves plantes i conèixer millor les que m’envolten, i així connectar millor amb la natura.
Estic contenta de fer aquests cursos. Contenta dels coneixements que vaig adquirint, dels meus mestres, i també dels companys de curs.
Han arribat els dies de confinament, i hem deixat de veure’ns. Amb els companys del Curs pràctic i els mestres anem mantenint contacte, però hi ha molts altres companys dels quals des del darrer dimecres que ens vam veure no he sabut res més. A vegades em pregunto com estaran ells i les seves famílies.
I enmig d’aquest confinament han arribat tres dies de pluja, pluja a vegades calmada i a vegades intensa, i des de casa he decidit deixar-me acompanyar per la pluja, l’observo i escolto el seu so, un so que em tranquil·litza i em dóna harmonia. Aquesta pluja que deixa anar les seves petites gotes sobre les fulles, les flors, la gespa,… Per una estona fins i tot imagino que estic enmig de la natura escoltant-la i gaudint-ne.
Per  tots vosaltres una forta abraçada i un millor confinament.

Mercè Ventura. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *