Quatre dibuixos

El primer dibuix el vaig fer aquest Nadal, vaig ser a Madrid una setmana per feina, quan viatjo per treballar sempre afegeixo un parell de dies per imprevistos i per visitar parcs públics o jardins del lloc. Així tinc referències de vegetació, pràctiques sostenibles,… un d’aquests dies vaig visitar el Jardí Botànic, per veure les noves plantacions de vivaces, com que feia fred vaig anar a l’hivernacle i i vaig dibuixar aquestes poinseties. 
 
El segon dibuix és d’un jardí a Llofriu, de fa dos anys, proposàvem reduir la superficie de gespa i plantar-hi una barreja d’arbustos i vivaces per donar un major interès estacional, ocupar els espais estrets o difícils per segar i regar la gespa. Vaig començar un croquis sobre paper d’esborrany i el vaig acabar pintant, veureu que el paper està ondulat perquè és masa prim, però al final li dona una atmosfera de fons interessant.
 
El tercer i quart dibuix són d’un jardí a Castell d’Aro de fa tres anys. La planta i la secció mostren les primeres intencions i una distribució general. Després de diverses modificacions vaig fer el plànol de plantació més tècnic i a part d’agunes visites hi vaig anar a situar les plantes els dies de la plantació. Al compte d’Instagram «carmefarre_paisatgista» el 28 de març passat hi vaig publicar dues fotos de detall de les plantacions arran de l’escala, del dia de la plantació i d’un any després. M’agrada plantar petit i veure com les plantes es va adaptant a l’espai, cobrint és pedres, amotllant se les unes a les altres com és veu a les fotografie

Carme Farre. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *